Internetresoluutio1.jpg

Olen Maritta Joki (ent.Österberg) ja Mentoritas Oy:n perustaja. Toimin Mentoritaksessa esimies- ja työyhteisövalmentajana, mentorina, coachina, konsulttina ja terapeuttina. Entinen pitkäaikainen työnantajani Kone Oyj on nyt asiakkaani. Mentoritas toimii verkostossa eri asiantuntijoiden ja yritysten kanssa. 

Minulla on vuosien kokemus esimies-, johto- ja henkilöstöalan tehtävistä ja projekteista. Olen kouluttanut, mentoroinut ja valmentanut esimiehiä johtamiseen, tiimityön ja vuorovaikutuksen kehittämiseen ja henkilöstöasioihin liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Henkilöstöä olen mentoroinut ammatilliseen kehittymiseen ja työssä jaksamiseen liittyvissä haasteissa ja valmentanut tiimejä rakentavampaan vuorovaikutukseen ja tiimityön tuloksellisuuden kehittämiseen. Olen toiminut työurallani henkilöstöjohtajana, henkilöstöpäällikkönä, koulutusyksikön johtajana, asiantuntijatehtävissä ja yrittäjänä.  Olen myös työskennellyt useissa johtoryhmissä. Olen toiminut YTK:n hallituksessa ensin varajäsenenä ja hallituksen varsinaisena jäsenenä 2012 - 2015. 

Olen aikuisiällä opiskellut kaksivuotisen kognitiivisen lyhytpsykoterapiakoulutuksen ja nelivuotisen Ihminen tavattavissa mentor-koulutuksen. Koulutukset yhdistettynä aiempiin koulutuksiini ja työkokemukseeni antaa minulle valmiudet hoitaa työtäni positiivista palautetta saaden.

Ihmiseksi tuleminen ja ihmisenä oleminen ei aina ole helppoa. Henkistä kasvua ja kehitystä tarvitaan onnellisen ja tasapainoisen elämän saavuttamiseksi. Ammatillinen kehittyminen ja hyvinvointi työssä on tavoite, joka on saavutettavissa. Tasapaino ja onnellisuus elämässä ovat mahdollisia, vaikka työ ja vapaa-aika asettavatkin meille sekä sisäisiä että ulkoisia vaatimuksia. Minulla on ollut omassa elämässäni monia suuria muutoksia ja vaikeitakin käänteitä. Olen oppinut paljon ja koska elämä on jatkuvaa kasvua ja oppimista niin luotan, että minunkin matkani ja oppimiseni jatkuu. Haluan edelleen elää elämääni sen sijaan, että  vain suoritan eri osa-alueita. Mitä sinä haluat?

 

Mentoritas Oy

Maritta Joki