Kiva kun tulit sivuillemme, kuinka voimme auttaa?

Me olemme Mentoritas Oy

Maritta Joki

Maritta on Mentoritas Oy:n perustaja, kokenut valmentaja, esimies- ja HR-työn ammattilainen. Marittan viimeisin pitkäaikainen työnantaja on Kone Oyj, jonka kanssa yhteistyö jatkuu edelleen. Hän on tietokirjailija, jonka osaamisella on syntynyt  jo 6. painos Henkilöstöasiantuntijan käsikirjasta sekä valmennuksissa paljon käytetty työkirja Onnellinen työntekijä.

Maritta valmentaa johtoryhmiä, esimiehiä ja työntekijöitä ihmisläheisellä otteella mutta aina riittävästi haastaen kohti haluttua muutosta ja kehitystä. Hän on mentori ja coach, jonka lempeän vuorovaikutuksen äärellä löytyy itsetuntemuksen ja merkityksen avaimia.

Kun mietit, miten hyvästä esimiestyöstä kehitetään paras tai miten tunneilmastoa johdetaan, Maritta auttaa eteenpäin. 

Maritta on myös pidetty terapeutti, joka kulkee rinnalla elämän eri käänteissä tukien ja oivalluttaen kohti oman näköistä ja onnellisempaa elämää. 

Ammatillinen kehittyminen ja hyvinvointi työssä on tavoite, joka on saavutettavissa. Tasapaino ja onnellisuus työelämässä ja elämässä ovat mahdollisia. Ota yhteyttä ja hyviä asioita alkaa tapahtua!

I Johtaminen I Vuorovaikutus I Mentorointi&Coaching I Työelämäkokemus I Urasuunnittelu I

maritta(at)mentoritas.fi
+358 40 531 4637

Minna Linna

Minna on kokenut esimies, inspiroiva valmentaja ja muutoksen moniottelija. Hänellä on laaja kokemus liiketoiminnan kehitysprojekteista, esimiestehtävistä ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Viimeisin pitkäaikainen työnantaja on Nordea Pankki Oyj. Tämä asiakaskokemuksen ja viestinnän ammattilainen näkee kokonaisuuksien läpi myös yksityiskohdat ja mahdollisuudet.

Hän on pidetty puhuja, joka uskoo erilaisuuden ja muutoksen voimaan sekä uuden ajan johtamiseen, johon mahtuvat sekä tunteet että bisnes.

Kun haluat kehittää asiakaskokemusta, innostavaa työntekemisen kulttuuria tai muutoksen johtamista, ota yhteyttä ja homma alkaa rokkaamaan. Minna auttaa katsomaan tekemistä henkilöstön ja asiakkaiden silmin niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla.

I Asiakaskokemus I Työelämäkokemus I Muutosjohtaminen I Urasuunnittelu I Vuorovaikutus I

minna(at)mentoritas.fi
+358 50 3744 191

Melissa Nurmi

Melissa on valmennus- ja koulutusalan kasvava tähti. Työ- ja elämänkokemusta on kertynyt kasvatustieteiden opintojen ohella opettajan sijaisuuksista, hotelli- ja ravintola-alan asiakaspalvelutehtävistä sekä muodostelmaluistelusta maailman huipulta.

Melissa tuo ideoita ja ajatuksia tämän päivän koulumaailmasta ja on joukkue- ja tiimityön kokenut osaaja. Hän hoitaa Mentoritaksen somenäkyyvyyttä sekä organisoi kaikki valmennuksiin liittyvät käytännön asiat, pitää langat ja toimiston hallinnassa.

melissa(at)mentoritas.fi

AuemF1v8QbyVI0mFvq4uJQ_thumb_4438.jpg