Rakentava vuorovaikutus – tuloksellinen yhteistyö!

Työyhteisön jäsenet kommunikoivat eri tavoilla. Ei ole sama, miten asiansa esittää. Valmennuksen aikana tutustutaan erilaisiin tapoihin kommunikoida ja opetellaan rakentavaa ja yhteistyötä kehittävää kommunikointitapaa. Rakentava vuorovaikutus ja avoin työyhteisön ilmapiiri luotsaavat kohti tehokkaampaa ja tuloksellisempaa toimintaa. Työyhteisön jäsenten energia käytetään työn tekemiseen ja sen kehittämiseen sen sijaan, että energiaa kuluu kyräilyyn, kuppikuntien seurusteluun ja pahoinvoinnin salaamiseen.

Kenelle

Henkilöille, jotka tekevät työtä tiimeissä, työryhmissä, eri sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. Kaikille, jotka haluavat saavuttaa parempia työn tuloksia rakentavan vuorovaikutuksen keinoin.

Miksi tämä valmennus?

Työ perustuu ihmisten väliseen yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen. Eivät yritykset käy kauppaa tuotteistaan tai palveluistaan vaan ihmiset, jotka edustavat näitä yrityksiä. Ei ole sama, miten kommunikoit eri tilanteissa. Rakentava vuorovaikutus luo parempia, luottamuksellisempia ja tuloksellisempia yhteistyösuhteita ja sitä kautta parantaa yrityksen tuloksen tekemisen mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää valmennuksesta! Pyydä tarjous! p. 040-531 4637 tai info@mentoritas.fi