Parempi työhyvinvointi

Hankalat ja haastavat tilanteet esimiestyössä

Onko tiimissäsi alisuoriutujia tai riidankylväjiä? Onko palautteen antaminen hankalaa? Haluatko parempaa työhyvinvointia työntekijöille?  Joudutko ratkomaan henkilöiden välisiä ristiriitoja tai riitoja? Onko tiimissäsi huono yhteishenki ja ilmapiiri? Joudutko antamaan varoituksen jollekin tai jopa irtisanomaan?

Esimiestyössä tulee vastaan tilanteita, jotka tekisi mieli lakaista maton alle ja luottaa, että kyllä aika korjaa. Aika ei kuitenkaan valitettavasti auta vaan vastuullinen esimies tarttuu asioihin heti eikä vasta sitten kun asiat ovat jo päässeet liian pitkälle. Esimies tarvitsee kuitenkin tukea ja keinoja haastavista tilanteista selviytymiseen. Työyhteisön ilmapiirillä on vaikutusta ihmisten työintoon ja parempaan työhyvinvointiin.

Kenelle

Johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille, henkilöstöhallinnon ammattilaisille, joiden työhön kuuluu esimiestyön tukeminen ja kehittäminen.

Miksi tämä valmennus?

Esimies johtaa parempaa työhyvinvointia ja näyttää esimerkillään, mikä työyhteisössä on sallittua ja mikä ei. Hankaliinkin tilanteisiin on tartuttava, jotta voidaan varmistaa tiimin tuloksellinen toiminta. Työhyvinvoinnin puute, alisuorittaminen tai työmotivaation puute maksavat rahaa, paljon. Jos tavoitteena on parempi työhyvinvointi, valitse tämä valmennus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää valmennuksesta! p. 040-531 4637 tai info@mentoritas.fi