Työlle tekijä - rekrytointipalvelut

Mentoritas etsii yrityksellesi oikeanlaista osaamista ja asennetta!

Onnistuneilla rekrytoinneilla on yrityksen menestymisen kannalta suuri merkitys. Siksi onkin tärkeää, että rekrytoinnin huolelliseen suunnitteluun ja toteutukseen käytetään aikaa ja vaivaa. Vain siten voidaan minimoida epäonnistuneita rekrytointeja, jotka ovat aina kaikkien osapuolten kannalta ajan ja rahan tuhlausta. Rekrytointi ja sen toteuttamistapa vaikuttavat aina myös yrityksen työnantajakuvaan.

Mentoritas tuo asiantuntijuutta ja tukea rekrytoijalle koko rekrytointitapahtuman ajan alkaen alkutilanteen selvittämisestä aina rekrytoinnin onnistumisen seurantaan saakka.Rekrytointi on aina kallis investointi ja siihen liittyy aina riskiä. Riskiä voi minimoida ammattimaisella rekrytointiprosessin hoidolla, johon käytetään riittävästi aikaa. Mentoritas hoitaa puolestanne sovitun mukaisesti rekrytoinnin eri vaiheita ja hakee sopivan profiilin omaavia kandidaatteja. 

Mentoritaksella on osaajien verkosto, josta voi löytyä hyvinkin nopeasti juuri sellainen tekijä ja osaaja, jota yrityksenne tarvitsee. Mentoritas myös perehdyttää verkostossaan olevat työnhakijat työelämätaitoihin niin, että riski rekrytoinnin epäonnistumiselle on mahdollisimman pieni. 

Ota yhteyttä maritta@mentoritas.fi tai p. 040-531 4637