Laadullisesti parempi, oman näköinen elämä on tavoittelemisen arvoinen. Koskaan ei ole liian myöhästä hakea muutosta.

Kognitiivinen lyhytpsykoterapia

Haluaisitko rakentaa laadullisesti parempaa elämää? Haluaisitko tehdä terveyttäsi ja hyvinvointiasi edistäviä elämäntapamuutoksia? Etsitkö toimivampaa suhdetta itseesi ja toisiin?

Kognitiivinen lyhytpsykoterapia on aktiivinen, kohdennettu ja ajallisesti rajattu psykoterapian muoto, joka tukee asiakkaan omaa itseymmärrystä ja itsehoitoa. Se on yhteispeliä, jossa asiakas ja terapeutti työskentelevät yhdessä määriteltyjen tavoitteiden eteen.

Perusajatuksena on, että ajatukset ja tunteet liittyvät toisiinsa, jolloin muokkaamalla ajatuksia uuteen suuntaan saadaan muutosta myös tunnekokemukseen. Terapiassa kokeillaan ja harjoitellaan uudenlaisia käyttäytymis- ja toimintatapoja yhdessä koulutetun terapeutin kanssa.

Kognitiivisessa lyhytpsykoterapiassa käytettävät työtavat ja välineet auttavat voittamaan tunne-elämän ongelmia, kohtaamaan akuutteja kriisejä ja takaiskuvaiheita, selvittelemään konflikteja, vapautumaan haitallisista riippuvuuksista, parantamaan unen laatua ja muuttamaan terveystottumuksia, rakentamaan parempia ihmissuhteita, tekemään opintoja tai työtä koskevia valintoja, murtautumaan ulos itseään toistavista tunnelukoista ja opettelemaan itsenäisen elämän hallintaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluaisit varata ajan. Mietitään yhdessä, mikä olisi parasta juuri sinulle.