Mentoritas Oy

Maritta Joki

Maritta on Mentoritas Oy:n perustaja, kokenut valmentaja, esimies ja HR-ammattilainen. Hän on tietokirjailija,  jonka osaamisella on syntynyt  jo 6. painos Henkilöstöasiantuntijan käsikirjasta sekä valmennuksissa paljon käytetty työkirja ”Onnellinen työntekijä”.

Maritta on työelämävalmentaja, mentori, coach ja terapeutti, jonka lempeän vuorovaikutuksen äärellä löytyy itsetuntemuksen ja merkityksen avaimia.

Ihmiseksi tuleminen ja ihmisenä oleminen ei aina ole helppoa. Ammatillinen kehittyminen ja hyvinvointi työssä on tavoite, joka on saavutettavissa. Tasapaino ja onnellisuus elämässä ovat mahdollisia.

Kun mietit, miten hyvästä esimiestyöstä kehitetään paras tai miten tunneilmastoa johdetaan, Maritta auttaa eteenpäin.

Maritta Joki

Melissa Nurmi

Melissa on valmennus- ja koulutusalan kasvava tähti. Työ- ja elämänkokemusta on kertynyt kasvatustieteiden opintojen ohella opettajan sijaisuuksista, hotelli- ja ravintola-alan asiakaspalvelutehtävistä sekä muodostelmaluistelusta maailman huipulta.

Melissa tuo ideoita ja ajatuksia tämän päivän koulumaailmasta ja on joukkue- ja tiimityön kokenut osaaja. Hän hoitaa Mentoritaksen somenäkyyvyyttä sekä organisoi kaikki valmennuksiin liittyvät käytännön asiat, pitää langat ja toimiston hallinnassa.

Melissa Nurmi