Mentoritas Oy

Maritta Joki

Maritta on Mentoritas Oy:n perustaja, esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentori, coach, terapeutti ja konsultti. Hän on kokenut esimies, valmentaja ja HR-ammattilainen. Marittan suoran mutta lempeän vuorovaikutuksen äärellä löytyy uusia oivalluksia sekä itsetuntemuksen ja merkityksen avaimia.

Marittalta on ilmestynyt kaksi kirjaa; Henkilöstöasiantuntija käsikirja ja valmennuksissa käytetty Onnellinen työntekijä -työkirja sekä useita verkkomateriaaleja mm valmentavan johtamisen ja mentoroinnin tiimoilta. 

Maritta on valmentanut tuhansia esimiehiä ja työntekijöitä. Hän rakentaa yhdessä asiakasyritystensä kanssa parempaa johtamisen ja vuorovaikutuksen kulttuuria sekä oikeanlaista asennetta, vastuullisuutta ja tuloksellisuutta. Ihmiset yrityksissä luovat sen kulttuurin, jonka asiakkaat kohtaavat. Maritta uskoo vahvasti, että erinomaiset asiakaskokemukset kumpuavat hyvinvoivasta henkilöstöstä, yhdessä tekemisestä ja onnistumisista.

Tehtävänimikkeitä Marittan työuralla ovat olleet mm henkilöstöjohtaja, dokumentointi- ja koulutusyksikön johtaja, henkilöstöpäällikkö ja HR-asiantuntija. Viimeisin pitkäaikainen työnantaja oli Kone Oyj ja pitkäaikainen hallitustyöskentely oli YTK:ssa, Suomen suurimmassa työttömyyskassassa.  

Kun mietit, miten vahvistetaan valmentavan johtamisen kulttuuria niin arjessa kuin muutoksessakin, itseohjautuvuutta tai tunneilmaston johtamista, Maritta auttaa eteenpäin.

 

 

Maritta Joki

Melissa Nurmi

Melissa on valmennus- ja koulutusalan kasvava tähti. Työ- ja elämänkokemusta on kertynyt kasvatustieteiden opintojen ohella opettajan sijaisuuksista, hotelli- ja ravintola-alan asiakaspalvelutehtävistä sekä muodostelmaluistelusta maailman huipulta.

Melissa tuo ideoita ja ajatuksia tämän päivän koulumaailmasta ja on joukkue- ja tiimityön kokenut osaaja. 

Tällä hetkellä kuitenkin Melissa pyörittää pääasiassa vauva-arkea. 

Melissa Nurmi