Mentorointi tukee henkilökohtaista kasvua ja kehitystä ja vie kohti oman näköistä elämää.

Mentorointi ja coaching

Mietitkö millaisia tunteita, muistoja ja ajatuksia kannat mukanasi tai miksi reagoit asioihin niin kuin reagoit? Haluatko tuntea itsesi paremmin? Löytää sen mitä haluat? Tietää sen mitä tarvitset?

Mentoroinnista voi saada tukea erilaisissa elämäntilanteissa. Vastaanotolle voi tulla kuka tahansa omasta kasvustaan ja elämänsä syventämisestä kiinnostunut ihminen. Tukea voi hakea esimerkiksi työelämän haasteisiin ja tulevan pohdintoihin, ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen. Sana mentor tulee Kreikan mytologiasta, Odysseuksen tarinoista. Mentor tarkoittaa ohjaajaa, opastajaa, rinnalla kulkijaa. Ihminen tavattavissa -mentor on kaikkea tätä.

Ihminen tavattavissa -mentoroinnissa mentorointi tarkoittaa sitä, että mentor on itse käynyt läpi menneisyyttään ja ihmissuhteitaan sekä tutustunut itseensä ja omiin tapoihinsa tuntea ja reagoida. Sitä kautta hän pystyy olemaan tukena toisen ihmisen prosessissa, rinnalla kulkijana ja peilinä. Mentorilla on myös takana neljän vuoden kokemuksellinen koulutus, joka on kehitetty monista eri terapiasuuntauksista ja kouluttajina toimivat näiden terapiasuuntausten asiantuntijat.

Mentorin työhön kuuluu ihmisen tukeminen hänen sisäisistä vahvuuksistaan käsin. Mentor on rinnalla kulkija, jolle voit puhua mistä tahansa ja joka tukee sinua hyväksyvän läsnäolon avulla, kuunnellen ja opastaen. Mentorin luokse voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Olipa taustasi millainen tahansa, oletpa matkalle minne tahansa, mentor kulkee kanssasi, tukien, ymmärtäen ja henkistä hyvinvointia ja vapautta kanssasi etsien. Mentor kulkee rinnallasi matkalla itseesi, matkallasi onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään.

Työskennellä voi tilanteesta riippuen muutamasta kerrasta useampaan vuoteen juuri sinun tarpeistasi riippuen. Yksi tapaaminen kestää 45 minuuttia. Asiakkaita voivat olla niin yksityiset ihmiset kuin työyhteisötkin.

Rakkaus asuu heikkoudessa, mutta meistä on tullut vahvoja. Luovuus syntyy levossa mutta useimmat meistä suorittavat. Vain hereillä voi nähdä ja kuulla mutta liikumme kuin unessa, toistemme ohi. Haluatko sinä herätä? Haluatko elää elämääsi sen sijaan, että suoritat sitä? Sinun tarinasi ansaitsee tulla kuulluksi.