Oy Kaikkipeliin Ab

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Moi, minä olen Oy Kaikkipeliin Ab. Olen toimiva ja menestystä tavoitteleva yritys ja etsin sinusta vastuuntuntoista ja innostuvaa täytettä itselleni. Etsin kehittämiskykyistä ja –haluista, innovatiivista, ahkeraa ja kaiken peliin puolestani pistävää henkilöä. Haluan, että tulet kaikkien kanssa toimeen ja käyttäydyt aina viileän aikuismaisesti. Riitaisat ihmiset kun eivät työskentele tehokkaasti yhteistyössä ja silloin minä voin huonosti. Sellainen ei sovi.

Tarvitsen sinua. Minä olen koneisto, joka koostuu kaikista niistä, jotka ovat hakeutuneet yhteyteen kanssani.  Parhaimmillaan tarjoan sinulle onnistumisen tunteita, mahdollisuutta kehittyä ja menestyä. Se tosin riippuu paljon  tulevasta esimiehestäsi, jolle minä kyllä tarjoan mahdollisuuksia kehittyä esimiehenä,  mutta lopulta hän sitten toimii, niin kuin parhaaksi näkee. Saattaa olla, että minussa toimiva koneisto puuttuu asiaan, jos esimiestyö menee oikein mahdottomaksi , mutta kun minun puolestani päätöksiä tekevät  toiset esimiehet ja johto, niin en voi ihan varmasti luvata mitään nopeita muutoksia. Mutta siis tämä vaan pahimmassa tapauksessa. Parhaassa tapauksessa saatan tarjota esimiehen, joka sopii sinulle erinomaisesti.

Kerron rehellisesti, että käytän nimeäni varsinkin silloin, kun viestini on ikävä, esimerkiksi kerron nimelläni aloittavani yt-neuvottelut vaikka oikeasti minussa toimivat ihmiset ovat niin päättäneet. He saavat tehdä päätöksiään nimeni suojassa. Joskus päätökset ovat todella hyviä ja auttavat minua ja sinua menestymään, mutta ei aina. Tarjoan paljon töitä ja kun teet työsi hyvin, tarjoan lisää töitä. Olen kyllä tietoinen, että Työterveyslaitoksen mukaan (HS 5.12.), joka neljännellä on työuupumuksen oireita. Kyllähän minä siihenkin yritän koneistoni avulla vaikuttaa, mutta kun tuloksen pitää olla tänä vuonna parempi kuin edellisenä vuonna. Se on vaikea tavoite saavuttaa näinä taloudellisesti vaikeina aikoina. Toivon sinun ymmärtävän sen.

Kaikkein tärkeintä on oikeastaan se, että sinä sitoudut minuun ja että sinulle on vähintään yhtä tärkeää kuin minulle saavuttaa asetetut tavoitteet. Nyt on melkein pakko todeta, että heikot sortuu elon tiellä. Minä tarvitsen tehokkaita, ahkeria ja ennen kaikkea toimintakykyisiä henkilöitä, jotka priorisoivat minut. Kun me yhdessä saavutamme tavoitteet, me molemmat hyödymme. Ja tietenkin, toivon sinun olevan tyytyväinen jo pelkästään siitä, että saat olla osa minun koneistoani.

Tarjoan siis sinulle mahdollisuuden päästä  maailmaan, jota minä edustan. Työ kun on monelle melkein ihmisarvon mittari ja se on mielestäni hyvä asia. Täällä sinulla on paikka toistaiseksi, siis niin kauan kuin minä tarvitsen sinua. Myönnän, että olen kylmä koneisto, joka hylkää heti, jos sellainen tarve tulee.  Minä haluan kasvaa ja vain taivas on rajana. Tule siis osaksi minua ja anna elämäsi minulle. Ainakin suurin osa elämästäsi.  Et oikeastaan tarvitse muuta elämää. Perhe, läheiset, ystävät ja ne, jotka sanovat, että työ on vain osa elämää, ovat mielestäni väärässä. Minä riitän ihan hyvin.

Tuletko?