Rekry – olisitko sinä meidän uusi työkaveri?

Olisiko tässä sinulle sopiva tilaisuus?

Haen muutamaa hyvää tyyppiä tekemään ihmisläheistä ja vaikuttavaa työtä kumppanuussopimuksella kanssani Mentoritas Oy:hyn. Tutustu näihin sivuihin, niin näet mitä teen ja millaiseen työhön kaipaan sinua kaverikseni. Paljon on myös uutta mietinnässä, joten uuden kehittämistä olisi myös tiedossa. Myös sinun ideat ja kehittämisajatukset ovat enemmän kuin tervetulleita.

Mentoritas Oy ja minä olemme rakentaneet kohta kuusi vuotta toimivia valmennuskonsepteja ja -työakaluja lyhyistä webinaareista aina useamman päivän mittaisiin valmennuskokonaisuuksiin. Referenssejä, työkaluja, verkostoja, materiaaleja ja työtilat löytyy. Myös hyvää tekemisen meininkiä, sparrausta, toiminnan edellytyksiä ja yhdessä onnistumisen ja aikaan saamisen kokemuksia on luvassa.

Haluaisin mukaan sinut, joka olet jo kannuksia työelämässä ansainnut ja omaat sopivan koulutustaustan ihmisläheiseen valmennustyöhön. Tavoitteena on toteuttaa hankkeita ja valmennusta niin, että asiakasyritykset ja jokainen yksilö saa tukea omiin kehitys- ja muutostarpeisiinsa. Kykenet ehkä jo nykyisellä osaamisellasi konsultoimaan, valmentamaan yksilöitä ja ryhmiä tai olet viittä vaille valmis siihen ja tarvitset enää hieman ulkopuolista tukea ja valmennusta ottaaksesi haasteen vastaan.

Toimit yrittäjäpohjalta kumppanuussopimuksen kautta, mutta tiiviisti osana Mentoritasta ja sen yhteisöä. Sinulla on myös mahdollisesti jo omia verkostoja oman työsi ja yhteistyömme mahdollistamiseksi ja roppakaupalla rohkeutta ja uusia ideoita yhteistyömme ja asiakastyömme kehittämiseen. Ymmärrät liiketoiminnan haasteita ja yritysasiakkaiden maailmaa, mutta myös yksilöiden kasvuprosesseja niin työn- kuin yksityiselämänkin näkökulmista.

Jos kiinnostuit yhteistyön mahdollisuuksista, niin laita minulle viestiä tai soita. Kuulen myös enemmän kuin mielelläni sinun taustoistasi, erityisosaamisistasi, tarpeistasi ja näkemyksistäsi mahdollisesti tulevan yhteistyömme suhteen.

Kuulemisiin!