Yksilö- ja pariterapia

Maritta toimii Väestöliitossa yksilö- ja pariterapeuttina sekä työnohjaajana.

Tukea voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdehaasteisiin, epäterveen narsismin varjossa elämiseen ja siitä vapautumiseen, henkisen väkivallan kokemuksiin, työelämän haasteisiin ja tulevan pohdintoihin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.

Vastaanotolle voi tulla kuka tahansa omasta kasvustaan ja elämänsä syventämisestä kiinnostunut ihminen, millaisessa elämäntilanteessa tahansa. Myös pariskunnat, jotka haluavat korjata syntyneitä haavoja ja rakentaa toimivampaa ja onnellisempaa tarinaa joko yhdessä tai erikseen esimerkiksi vanhempina, voivat hyötyä tapaamisesta/tapaamisista.

Maritta on toiminut pitkään yritysmaailmassa erilaisissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Nykyään hän toimii terapiatyön lisäksi yritysvalmentajana rakentaen yhdessä asiakasyritystensä kanssa parempaa johtamista ja toimivampia työyhteisöjä. ”Omat kasvukipuni ja haastavat elämäntilanteeni veivät minut aikoinaan matkalle itseeni ja sitä kautta valmiuksien hankkimiseen myös siihen, että voin tukea toisten tarinoita rinnalla kulkien. Viimeisimmät koulutukseni yhdistettynä työkokemukseeni antavat minulle valmiudet hoitaa työtäni tavoitteellisesti ja aina ihmistä ja hänen kasvuaan tukien ja kunnioittaen. Yksin ei pidä pärjätä”, sanoo Maritta.

Olipa taustasi millainen tahansa, oletpa matkalla minne tahansa, Maritta kulkee rinnallasi matkalla itseesi, ihmissuhteisiisi, vahvistumiseesi ja toipumiseesi sekä kohti tasapainoisempaa elämääsi.

Jokaisen tarina ansaitsee tulla kuulluksi.

Koulutus: Kognitiivinen lyhytterapeutti, Ihminen tavattavissa mentor/terapeutti, Rakastava valinta -parisuhdeseminaariohjaaja

Vastaanotto: Espoo, Leppävaara

Etäterapia: Videovastaanotto, puhelinvastaanotto